• da

”Vores tilgang til små som store sager er engageret og kvalificeret, og vi går altid efter den uhøjtidelige tone i dialogen med vores kunder.”

Adlexmobil

Arnel Saljic

Arnel beskæftiger sig med erhvervsretlig rådgivning til små og mellemstore virksomheder primært med generel erhvervsret og selskabsret, retssager, fast ejendom køb og salg af og investering i virksomheder, rekonstruktion af nødlidende virksomheder og konkurskarantænesager.

I 2001 læste Arnel på kandidatuddannelsen på Lunds Universitet og har i tillæg hertil skrevet flere artikler om private- og offentligretlige emner. Udover dansk og engelsk er Arnel flydende i bosnisk, kroatisk og serbisk tale og skrift. Arnel er født i 1991 og blev juridisk kandidat på Københavns Universitet i 2016.

Retsområder:

  • Selskabsret
  • Fast ejendom
  • Generel erhvervsret
  • Køb og salg af virksomheder
  • Konkurs og rekonstruktion af nødlidende virksomheder
  • Rets- og voldgiftssager

Tidligere ansættelser:

  • Advokatfuldmægtig Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmith 2016-2019
  • Stud. Jur. Københavns Kommune 2014-2016

 

Om Adlex Advokater

Vores kernekompetence er at yde værdifuld og kvalificeret rådgivning til små som store kunder. Vi dækker en bred vifte af juridiske specialer.

 

Vi har en uhøjtidelige tone på kontoret og i dialogen med vores kunder, ligesom vores dynamiske tilgang til faget i uprætentiøse rammer er grobund for et effektivt og behageligt samarbejde.
Adlex Advokater P/S er stiftet i 2010 af advokaterne Steen Thomsen og Simon Falbe-Hansen. Selskabet beskæftiger i dag fem advokater og er organiseret som et Partnerskab, der forkortes P/S.
New York Black And White 1680X1050 Wallpaper

Personer

New York Black And White 1680X1050 Wallpaper
Adlex Advokater Partnerselskab
Købmagergade 60, 3. sal
1150København K
ps@adlexadvokater.dk
CVR nr. 33084099

Databeskyttelse

Vilkår
Erhverv
Privat
Boligforeninger

Advokater i Adlex Advokater Partnerselskab er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er medlem af Advokatsamfundet. Adlex Advokater Partnerselskab har tegnet ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundets fastsatte regler. Ansvarsforsikringen dækker udøvelse af al advokatvirksomhed, uanset hvor advokatvirksomheden udøves.

Adlex Advokater Partnerselskab ansvarsforsikring tegnet i Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup.
Parkering
Link til parkering her
Israels Plads 1
1361 København
Max køretøjshøjde: 2,10m
Antal parkeringspladser: 1150
Posts
×